Westerkaap

Reserveringssysteem voor bezoekers in onze parkeergarage

26 mei 2015MarianneM

Begin april zijn wij gestart met dit systeem. In eerste instantie als een proef tot het eind van dit jaar. Het leek ons een goed en fijn aanbod aan de eigenaren en huurders van een parkeerplek in de parkeergarage van WK1 en WK2. Parkeren voor bezoekers is duur. Daar staat tegenover dat er vaak plekken in de garage leeg staan. Vraag en aanbod bij elkaar brengen kan nu via de website  http://www.meander2.nl/prs

Veel eigenaren en huurders van een parkeerplek hebben zich hiervoor aangemeld. Echter het aantal bewoners dat ook daadwerkelijk gebruik maakt van het systeem valt toch nog wat tegen. Ook is het misschien niet voor iedereen duidelijk dat je gebruik kunt maken van het systeem, zonder dat je zelf al punten hebt opgebouwd. Het systeem staat, tot op zekere hoogte, toe dat je “in de min”staat. Wij hebben gemerkt dat het ook een kwestie van wennen is om er aan te denken je plaats beschikbaar te stellen via het systeem.

Je bezoek blij maken met een parkeerplek zonder dat daar het uurtarief van 4 euro aan vast zit, dat is toch leuk meegenomen.

Omdat wij graag willen dat de proef ook in het nieuwe jaar een vervolg krijgt, roepen wij iedereen op het systeem zoveel en zo goed mogelijk te gaan gebruiken. Om dit te stimuleren bieden wij alle bewoners die zich geregistreerd hebben voor de site een tegoed van 50 punten aan. Dit tegoed staat dus gelijk aan 50 uur parkeren voor uw bezoek, ofwel géén  € 200,- uitgeven bij de parkeermeter op straat.

OPROEP 

Voor het beheer van de site zoeken wij nog een bewoner die het leuk en nuttig vindt om dit te doen. Hert is niet heel veel werk, alle gegevens zijn reeds ingevoerd. Het gaat om het bijhouden van mutaties, gebruikers op weg helpen bij problemen met inloggen etc. Dit wordt nu nog door een van de bestuursleden gedaan, maar het is de bedoeling dat deze taak door iemand anders wordt overgenomen. Lijkt het u wat om uw bijdrage te leveren aan de VvE, of wilt u er nog wat meer over weten, stuur dan een email naar bestuur@westerkaap1.nl