Westerkaap

glasbewassing toren I defect, hoe nu verder?

24 augustus 2013fransknieriem@hotmail.com

De glasbewassing voor onze toren (i) is al ruim 6 weken stuk. Alwéér! De ramen zijn intussen zo vuil, dat ik waarschijnlijk niet de enige ben die zich hier mateloos aan stoort.

  1. Is er in de ALV, waarop ik wél op 3 juli maar helaas niet op 14 augustus bij aanwezig kon zijn, nog iets gemeld over deze situatie? Zo niet, hoe en waar kan ik over dit probleem en de voortgang informatie krijgen?
  2. Andere storingen (bijvoorbeeld defect aan de videofoon) heb ik in mei van dit jaar gemeld bij de huismeester. Bij navraag in juli was het antwoord “Ik zal er weer eens achteraan gaan”. Tot op de dag van vandaag (24 augustus 2013) niets meer van gehoord, maar probleem nog niet verholpen.

WIE KAN MIJ ZEGGEN WELKE ROUTE IK MOET VOLGEN OM ANTWOORD TE KRIJGEN OF OM OP DE HOOGTE GEHOUDEN TE WORDEN VAN DE VOORTGANG  VAN NOG NIET OPGELOSTE DEFECTEN?

Frans Knieriem, Westerdoksdijk 447

1 Reactie

MarianneM, 20 sep 2013

Tijdens de ALV op 14 augustus jl. is er een besluit genomen m.b.t. de reparatie aan de glazenwasinstallatie van toren I.
In de komende week wordt deze reparatie uitgevoerd. Op vrijdag 27 september zou de installatie weer gebruiksklaar zijn.Wij zullen met het schoonmaakbedrijf afspreken dat zij na die datum de ramen van toren I wassen.
Andere storingen kunt u het beste zelf melden op Twinq. Via Twinq kunt u dan ook volgen wat er met de storing is gedaan.