Westerkaap

Zwarte Renault bestelauto met Pools kenteken E1 DOMAX illegaal in parkeergarage binnengedrongen. Welke bewoner/parkeerpashouder heeft toegang verschaft?

13 september 2013

Beste mede parkeerpashouders,

vandaag is onze parkeerplaats nr 19 in parkeergarage de hele dag illegaal bezet door genoemde Poolse bus met kenteken E1DOMAX.

Wij zijn hier heel erg boos over, vooral omdat die Poolse bus technnisch gezien alleen met een parkeerpas van een van de bewoners erin en eruit kan zijn gelaten. Wij zijn direct naar de huismeester gegaan om hem te vragen de auto door politie te laten verwijderen en/of de VVE wielklem erop te zetten. Helaas bleek de huismeester vandaag beide meldingen niet aanspreekbaar, wij hebben de overtreding gemeld bij de VVE en gevraagd om de dader / medeplichtige ¬†medebewoner op te sporen, wij hebben ook zelf inmiddels aangifte gedaan bij de Politie met de foto’s van de Poolse bus, die gaan de bus en daders natrekken.

Als er morgen of in de toekomst wederom illegaal op onze parkeerplek wordt geparkeerd, gaat de wielklem erop en schakelen wij weer direct de politie in voor wegslepen en bestraffen van de dader. De Politie geeft de auto pas vrij na betalen van de torenhoge kosten van wegslepen!

Voor die medebewoners/pashouders die alleen parkeren op hun eigen plek: sorry dat deze melding blijkbaar nodig is!

Voor diegene die blijkbaar liever medebewoners berooft van hun parkeerplek dan normaal op straat parkeert: f*** you!

Groet, Ronald van Wijk en Warner Thijssen

 

1 Reactie

MarianneM, 13 sep 2013

Die Poolse bus staat daar in elk geval al sinds woensdag. En als ik het mij goed herinner stond die auto daar dinsdag ook al! Heel vervelend dat dit soort dingen gebeuren. Ik hoop dat de politie actie kan ondernemen.