Westerkaap

Afronding project nieuwe intercominstallatie

18 februari 2016MarianneM

Beste bewoners van Westerkaap1

De afgelopen twee weken hebben wij hard gewerkt om de intercominstallatie in uw complex te vervangen. Dit was een uitdaging! In 7 dagen tijd, van 8 tot 12 uur,  hebben wij 194 binnenposten geplaatst en 14 entreepanelen vervangen en geprogrammeerd. Iets waar wij als TOTAAL VEILIG best trots op zijn. Maar deze trots willen wij graag met u delen. Dankzij uw medewerking zijn wij in staat geweest om de hele installatie probleemloos te vervangen. U was massaal op de afgesproken tijd thuis waardoor wij slechts een heel  klein aantal woningen niet hebben kunnen voorzien van een nieuwe intercom.

Uiteraard zijn er wat kleine dingen misgegaan, maar waar gewerkt wordt gaat niet alles meteen goed. Wij hopen dat u tevreden bent over de nieuwe installatie. Nogmaals bedankt voor uw medewerking!

Het team van TOTAAL VEILIG

Als bestuur van de VvE sluiten wij ons graag aan bij het bericht van Totaal Veilig. Dit was, ook voor ons,  een groot project om voor te bereiden en te begeleiden tijdens de uitvoering. Wij zijn blij en tevreden dat dit goed is verlopen. Mocht nu toch uw naam nog niet juist zijn vermeld in het bellentableau,  of zou de intercom niet goed werken, laat u ons dit dan even weten via de email op het adres: bestuur@westerkaap1.nl