Westerkaap

Anonieme brieven

12 december 2015MarianneM

 Anonieme brieven met klacht over verhuur.

Via Airbnb heeft een bewoner van ons complex verschillende brieven gekregen in het Nederlands en Engels. De brieven betreffen een klacht over de verhuur van het appartement (via Airbnb ) door de bewoner en de eis van de briefschrijver om daar onmiddellijk mee te stoppen. Deze verhuurder is door niemand eerder rechtstreeks aangesproken over klachten.

In de brief wordt gedreigd met van alles; van aangifte bij de gemeente tot het eigenhandig tegenhouden van gasten/huurders.                                                                                                                                                                               De brieven zijn ondertekend door de voorzitter van de VvE Westerkaap1, respectievelijk de penningmeester van de VvE

Het VvE bestuur heeft echter nooit dergelijke brieven verstuurd, de ondertekening is vals!

Daarnaast heeft de voorzitter van de VvE op zijn privé mail soortgelijke brieven ontvangen. Deze brieven zijn qua toonzetting intimiderend.                                                                                                                                                      De briefschrijver doet zich voor als bewoner van ons complex, echter de opgegeven naam en het adres van de briefschrijver kloppen niet.                                                                                                                                                            De briefschrijver maakt zijn/haar identiteit ondanks uitdrukkelijk verzoek van het bestuur niet bekend en blijft anoniem.

Het lijkt het bestuur goed dat alle VvE leden van deze situatie op de hoogte zijn.                                                                                                                                                                                                                                                               Mocht u dergelijke brieven ook ontvangen hebben meldt u dit dan s.v.p. via de bestuursmail, bestuur@westerkaap1.nl                                                                                                                                                                                              En mocht u klachten over verhuur aan toeristen hebben of overlast ervaren dan horen wij dat graag van u op een normale manier ; daarvoor kunt u ook de bestuursmail gebruiken.

Indien u weet of vermoedt wie de briefschrijver is, dan hoort het bestuur dit graag. Wij zullen de verstrekte informatie indien nodig vertrouwelijk behandelen.

Bestuur VvE Westerkaap 1