Westerkaap

Laten wij met elkaar de parkeergarage netjes houden

10 maart 2014MarianneM

Indertijd zijn er afspraken gemaakt m.b.t. het gebruik van de parkeergarage. De inhoud van die afspraken hebben wij vandaag nog weer eens op alle toegangsdeuren naar de liften in de kelder opgehangen.

Het Bestuur van de VvE heeft vandaag alle fietsen, brommers, scooters en motoren die niet op de juiste wijze zijn neergezet door de eigenaar, voorzien van een sticker met het verzoek de fiets, brommer of scooter te verwijderen danwel op een plek neer te zetten waar dat is toegestaan. Ook geeft het bestuur nog de volgende aanvulling op de afspraken die er gemaakt zijn. De afgesloten fietsenstallingen zijn bedoeld voor fietsen die door de eigenaar zeer regelmatig worden gebruikt. Daar horen dus geen kinderfietsjes, “fun” fietsen en fietswrakken gestald te worden. Het is de bedoeling dat u die in uw eigen berging plaatst. Ook constateren wij dat er steeds meer fietsen met grote kratten erop in de stallingen worden neergezet. Door de breedte van het krat neemt zo’n fiets twee plekken in beslag. Ook hiervoor geldt: krat eraf, of de fiets in de eigen berging zetten.

Wij doen een serieus en dringend beroep op alle bewoners om er met elkaar voor te zorgen dat de parkeergarage netjes blijft en dat bewoners die een parkeerplek in de garage hebben gekocht, niet gehinderd worden door geparkeerde fietsen, brommers, scooters of motoren bij het parkeren van hun auto.

Het bestuur van de VvE