Westerkaap

Stedeplan wordt de nieuwe beheerder van onze VvE

5 december 2014MarianneM

Tot nu toe was het beheer van de VvE uitbesteed aan Yver VvE Beheer. Ongeveer een jaar geleden is er een kleine werkgroep ( bestaande uit leden van de VvE) van start gegaan om onderzoek te doen naar de mogelijkheden het beheer van de VvE uit te besteden aan een andere beheerder. Er zijn vele gesprekken met mogelijke beheerders en met bestuursleden van andere VvE’s gevoerd. Tijdens de laatste ALV heeft het bestuur toestemming gekregen van de vergadering een keuze te maken voor een andere beheerder. Vanaf 1 januari 2015 is Stedeplan, www.stedeplan.nl onze nieuwe beheerder.

Stedeplan gaat het adminstratief, financieel en technisch beheer verzorgen en de contactpersoon voor onze VvE is Bas Bertens. Zeer binnenkort ontvangt u van Stedeplan een brief met alle informatie hierover. In de brief wordt ook het nieuwe bankrekeningnummer vermeld, waarop u de servicekosten dient over te maken. Mocht u een machtiging hiervoor hebben afgegeven aan de VvE dan blijft deze van kracht. Ook zullen de verschillende telefoonnummers die verband houden met storingen e.d. per 1 januari worden aangepast op de website van de VvE, www.westerkaap1.nl

Vanaf 1 januari 2015 kunt u niet meer inloggen in Twinq, daarvoor in de plaats komt het online portaal van Stedeplan. Ook hierover krijgt u meer informatie in de brief van Stedeplan.

Per 1 januari 2015 krijgen wij ook een nieuwe huismeester, Paul Balke. Deze huismeester huren wij in via Ymere, dit contract staat dus los van het beheer van de VvE.

Wij rekenen op een goede en plezierige samenwerking met Stedeplan.