Westerkaap

Stedeplan

23 juli 2018MarianneM

Vorige week heeft u een brief ontvangen ( per mail) van Stedeplan, de beheerder van onze VvE. Daarin wordt aangekondigd “dat onze VvE een eigen website heeft gekregen, zodat u voortaan alle meldingen, documenten, nieuwsberichten etc. gewoon online in kunt zien”.

Deze informatie is nogal verwarrend omdat wij, als VvE Westerkaap1 al jarenlang een eigen website hebben, waarop alle informatie die u nodig heeft over de VvE vermeld staat, en waarop wij regelmatig nieuwsberichten publiceren. De website die Stedeplan nu gelanceerd heeft is de vervanging van hun oude portal en vooral handig om uw financiële gegevens in te zien.

Wij vonden de manier waarop Stedeplan u hierover geïnformeerd heeft, nogal onhandig geformuleerd. Ook waren wij erg ontevreden over de zeer onduidelijke e-mails en brieven die iedereen heeft ontvangen over de afrekening stookkosten, wijziging van de servicekosten en de teruggave energie belasting. Wij hebben Stedeplan daar op aangesproken en nu ook afgesproken dat alle correspondentie die zij uit laten gaan naar onze leden, eerst gezien moet worden door het bestuur.

En nog maar even voor alle duidelijkheid, de website www.westerkaap1 blijft gewoon bestaan en als u zich als gebruiker van de site heeft aangemeld, ontvangt u automatisch een email wanneer er een nieuw bericht op de site is geplaatst.

Bestuur VvE Westerkaap1