Westerkaap

Uitnodiging rondetafelgesprek luchtkwaliteit op 20 november, aanvang 19.00 uur

10 november 2017MarianneM

Onderstaand de onlangs ontvangen e-mail met uitnodiging van stadsdeel Centrum aan geïnteresseerden.

Beste betrokken bewoner,

Naar ons weten bent u geïnteresseerd in het onderwerp luchtkwaliteit in Amsterdam. Onze collega’s van Programma Luchtkwaliteit, Team Duurzaamheid organiseren een rondetafelgesprek met wethouder Choho over schone en gezonde lucht op maandag 20 november van 19:00-22:00 uur in de Voormalige Stadstimmertuin 4-6 in Amsterdam. Ze willen hiervoor graag betrokken bewoners uitnodigen, die het leuk vinden om mee te praten over luchtkwaliteit.

Indien u interesse heeft kunt u Silvia Vázquez Belon,  Communicatieadviseur Programma Luchtkwaliteit een email sturen dat u graag hiervoor uitgenodigd wil worden via S.VazquezBelon@amsterdam.nl. Wij verstrekken namelijk niet ongevraagd uw emailadres.

In de bijlage vindt u het concept van de uitnodiging van deze bijeenkomst. Wanneer u Silvia mailt, ontvangt u op korte termijn de definitieve uitnodiging. Via deze definitieve uitnodiging kunt u zich dan aanmelden voor de bijeenkomst.

Tot slot. Mocht u nog buren of vrienden hebben die ook geïnteresseerd zijn, dan zijn die uiteraard ook van harte welkom. Laat hen dan ook mailen naar Silvia.

Namens gebiedsteam westelijke binnenstad,

Annemijn Kemperman Gebiedsmakelaar westelijke binnenstad Stadsdeel Centrum

Gemeente Amsterdam

M 06 13166898 annemijn.kemperman@amsterdam.nl

Amstel 1, 1011 PN  Amsterdam www.amsterdam.nl/centrum-gebied-west www.facebook.com/StadsdeelCentrumWest twitter: @020centrum