Westerkaap

Vervangen kunststofkoppeling boiler

15 juni 2018MarianneM

Bericht voor alle eigenaren van Westerkaap1                                         15-6-2018

In de woningen is t.b.v. de warmwatervoorziening een Stiebel Eltron boiler geïnstalleerd.

Aan de achterzijde van deze boiler zitten twee kunststof koppelingen die aansluiten op de waterleiding. Door ouderdom kunnen breuken in deze koppelingen optreden waardoor in een aantal woningen een forse lekkage het gevolg is geweest.

Het is mogelijk deze koppelingen te laten vervangen door messing koppelingen.

Bij DELTA INSTALLATIES hebben wij hiervoor een offerte opgevraagd. Indien dit bij één woning uitgevoerd zou worden zijn de kosten € 183,- Zijn er echter minimaal 25 bewoners die hier belangstelling voor hebben dan wordt de prijs   € 115,- Beide bedragen zijn inclusief btw.

Voor dit bedrag

-wordt de boiler leeg gepompt

-worden de twee kunststof kniekoppelingen aan de achterzijde vervangen en wordt de waterleiding gedeeltelijk aangepast

-worden het afkomend vuil en de oude materialen afgevoerd.

Mochten de twee flexibele slangen ook vervangen moeten worden dan kost dit € 88,- incl. btw, extra.

De prijzen zijn gebaseerd op het feit dat er genoeg ruimte achter de boiler is om de waterleiding aan te passen zonder de boiler te hoeven verplaatsen. Zo niet dan komen er kosten bij.

Ook zal het zo zijn dat er door Delta een aantal dagen ingepland worden waarop alle boilers aangepast worden. U bent dus niet vrij in het kiezen van een datum. U ontvangt een factuur van Delta en betaalt deze rechtstreeks.

Mocht u belangstelling hebben om deze werkzaamheden uit te laten voeren stuurt u dan voor 15 juli 2018 een mail naar bestuur@westerkaap1.nl      Zodra wij 25 of meer belangstellenden hebben, praten wij verder met Delta en houden wij ook u uiteraard op de hoogte.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur VvE Westerkaap1