Westerkaap

Vrijwilligers gezocht voor het Team Lift & Toegang

15 januari 2019Verkerk

Het Team Lift & Toegang bestaat uit vrijwilligers/bewoners en kan bij bepaalde storingen in actie komen om een storing te verhelpen. Om te zien hoe het team werkt klikt u op de website op homepage op de button Team Lift & Toegang.  Het team heeft versterking nodig en daarom zijn wij op zoek naar:
Een organisator Team Lift & Toegang 
Voor deze functie zoeken wij iemand die prettig en gemakkelijk communiceert en hier ook tijd voor kan vrij maken. Maximaal een paar uur per week en soms ook wekenlang weinig tot niets.

  • Hij/zij is de spil tussen het Team Lift & Toegang en het bestuur van de VvE
  • Onderhoudt eventueel contacten met serviceverleners ( lift, toegangdeuren cours etc.) Dit is slechts informerend/meedenkend. Informatie wordt doorgespeeld aan het bestuur. Zij nemen besluiten.
  • Technische kennis is een voordeel, maar geen vereiste.
  • Overdracht/inwerken wordt verzorgd door Mark Dorlas.

Tevens zoeken wij leden voor het Team Lift & Toegang 
Wij zoeken bewoners die:

  •  via onze eigen what’s app groep oproepbaar zijn om in ons team simpele technische handelingen te verrichten ( na uitleg van medeleden)
  • eens in de paar maanden samen te komen om de gang van zaken te bespreken. Het liefst hebben we een of twee bewoners per toren.

Lijkt het u wat om op deze manier uw bijdrage te leveren, stuur dan een email naar bestuur@westerkaap1.nl  Daarna nemen wij snel contact met u op.