Westerkaap

Expertise en ondersteuning gezocht

10 juni 2013MarianneM

 

Na bijna 5 jaar legt de huidige voorzitter zijn taak neer. Evenzo zal het lid van de technische commissie er op termijn mee stoppen.
Het bestuur van de VvE roept de leden op zich beschikbaar te stellen voor een van deze twee functies.
Een onkostenvergoeding van respectievelijk 1000 en 750 euro, op jaarbasis, staat hier tegenover.
Ondersteuning zou kunnen in de vorm van een bestuurslidmaatschap, maar het is ook mogelijk om deel uit te maken van een commissie. Een bestuursfunctie kost wat meer tijd en wordt in principe aangegaan voor een aantal jaar, terwijl een commissie te maken krijgt met een specifieke opdracht die op zeker moment afgerond kan zijn.
Concreet zijn wij dus op zoek naar een voorzitter en naar iemand die als bestuurslid de technische commissie wil aansturen.
Ook hebben wij twee nieuwe leden nodig voor de Kascommissie.
Daarnaast willen wij starten met een aantal nieuwe commissies. Een commissie krijgt een opdracht en het is niet altijd noodzakelijk dat de commissieleden de bestuursvergadering bijwonen.
Het lidmaatschap van een commissie kost minder tijd dan het bestuurslidmaatschap.
In eerste instantie denken wij aan een technische commissie, een calamiteiten commissie en een commissie zonnepanelen. De website commissie is al ingevuld. Vanzelfsprekend staan wij open voor uitbreiding van het aantal commissies.
Het bestuur hoopt dat bewoners deze oproep serieus in overweging willen nemen.
Door betrokkenheid en enthousiasme zorgen wij met elkaar voor een fijne leefomgeving van Westerkaap1.
Voor meer informatie of uw aanmelding kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de secretaris van de VvE, Lenny van der Ham, 06-55 160 535 of via het bestuurs email adres
bestuur@westerkaap1.nl