Westerkaap

Parkeren voor bezoekers

3 mei 2016MarianneM

Het is nog lang niet genoeg bekend dat wij de mogelijkheid bieden uw bezoek te laten parkeren in de parkeergarage. Parkeren in de buurt is duur en het is een goed gebaar wanneer u uw gasten een parkeerplek kunt aanbieden.

Alle bewoners die eigenaar zijn van een parkeerplaats of een parkeerplaats huren, kunnen hier gebruik van maken. Om het u nog iets makkelijker te maken is er een button ( P-bezoekers) op de website geplaatst. Hier staat ook de uitleg over het systeem en u kunt direct doorklikken op http://www.meander2.nl/prs/ om op de website te komen waarop u uw parkeerplek kunt aanbieden of waarop u een parkeerplek voor uw bezoek kunt reserveren. Mocht u zich nog niet hebben aangemeld als gebruiker van het systeem dan is dat de eerste stap.

De ontwikkelaars van deze website zijn nu bezig om een app voor de mobiele telefoon te maken. Daarmee wordt het systeem nog gebruiksvriendelijker. Wij verwachten dat deze app tegen het eind van dit jaar klaar is. Natuurlijk houden wij u daarvan op de hoogte.