Westerkaap

Reminder: informele bijeenkomst op woensdagavond 11 december a.s.

26 november 2019MarianneM

Nog maar even ter herinnering: u bent van harte welkom op woensdagavond 11 december, aanvang 20.00 uur, in Westerdokpoint, Westerdok 806.  Er is dan een informele bijeenkomst voor alle leden van de VvE Westerkaap 1. Een goede gelegenheid om weer even bij te praten.

Onderwerpen ter bespreking:

De twee leden van de nieuwe Technische Commissie, Rolf Stelwagen en Anwar Osseyran stellen zich voor en praten u bij over een aantal ontwikkelingen zoals, Amsterdam aardgasvrij, het op termijn vervangen van onze warmtepompboilers en het opladen van elektrische auto’s in de garage.

Onze voorzitter zal iets vertellen over de bestuurssamenstelling  en een oproep doen voor een nieuw bestuurslid. Dit omdat Marianne van Meurs  heeft aangegeven te stoppen met het bestuurslidmaatschap.

Hans van Es, een van onze bewoners, heeft een idee aangedragen ter verfraaiing van een of meerde cours. Zie voor zijn verhaal :  ornamenten

Hij kan zelf niet aanwezig zijn die avond maar wij horen graag wat u van zijn idee vindt. Via de link van de gemeente kunt u zien wat er aangeboden wordt:

https://www.amsterdam.nl/kunst-cultuur/monumenten/projecten/bouwfragmenten

Graag tot ziens op 11 december om met elkaar het jaar af te sluiten.

Bestuur VvE Westerkaap1