Westerkaap

Verkoop fietsen

4 april 2022michiel hobbelink

De afgelopen jaren zijn een aantal fietsen weggehaald uit de fietsenstallingen. Deze zijn weggehaald omdat ze verkeerd stonden of veelal een lekke band hadden. In de regel wordt zo’n fiets niet gelijk weggehaald door de huismeester, maar pas als na 3 maanden blijkt dat de fiets niet in de eigen stalling is gezet (controle via een label). Het voordeel hiervan is dat ruimte vrij komt voor de andere fietsen.

Veel weggehaalde fietsen zijn niet door de eigenaar opgehaald, daarom wil het bestuur deze fietsen verkopen aan de bewoners op woensdag 27 april.

Mist u een fiets en vermoed u dat die is weggehaald, dan is er nog gelegenheid deze t/m maandag 18 april op te halen bij de huismeester. Wie zijn/haar fiets voor die tijd niet ophaalt, doet afstand van de fiets en deze fiets wordt dan te koop aangeboden.  

De meeste fietsen zijn in redelijke staat en kosten niet meer dan een paar tientjes. Zijn er meer gegadigden voor één fiets, dan is de fiets voor wie het meeste biedt. Kortom, heb je interesse in een goedkope fiets, kom dan woensdag 27 april tussen 09.00 – 10.00 naar de mpi van W II (ingang garage  W II na 25 meter rechts).